Archives

Nova spletna stran

Po dolgem času smo ponovno online. Za Vas smo pripravili celovito predstavitev podjetja, kjer si lahko ogledate kaj Vam nudimo in kakšno delo opravljamo. Stran je trenutno enojezična, delamo pa še na prevodih in dodajamo reference. Upamo, da Vam bo všeč. Veseli bomo vsakršnega mnenja.Pozdrav, DT KORADIN

Novost: 3D tisk

Nudimo Vam storitve 3D tiska za namene prototipiranja. Tiskamo z različnimi filamenti po naročilu. Dimenzije tiska 200x200x200mm. Nudimo tudi možnost 3D skeniranja in izrisa.

Obvestilo

Spoštovani partnerji, v podjetju DIGITALNI TISK KORADIN se trudimo, da bi vse naše storitve, proizvodnja in dobava tudi v trenutnih izrednih razmerah potekale kar se da nemoteno. Seveda pri tem dosledno spoštujemo in izvajamo vse previdnostne ukrepe, ki nam jih narekujejo pristojne institucije. Ker si želimo zaščititi vaše in naše zdravje, bomo poslovanje organizirali na način, da […]

ZAGON NAM DAJEJO NAŠE CENJENE

STRANKE

Dober glas seže v deveto vas, še boljši pa širom Slovenije in Evrope. Zaupa nam veliko priznanih podjetij, javnih agencij in seveda končnih strank.
VEDNO NA RAZPOLAGO

KONTAKTIRAJTE NAS

Za stranke smo dosegljivi na spodaj navedenih naslovih. Vabljeni ste tudi osebno na naš naslov, vendar je zaradi narave našega dela, obvezna predhodna telefonska najava.

Naslov:

DIGITALNI TISK KORADIN
Dejan Koradin s.p.
Vilharjeva ulica 47
5270 Ajdovščina-SI

Telefon:

00 386 41 603 412 (Dejan)
00 386 41 552 721 (Ana)

Urnik:

Ponedeljek – Petek : 9h – 16h
Sobota, Nedelja : zaprto
OBVEZNA PREDHODNA NAJAVA!